luni, 30 martie 2009

italy strikes back

sinaia... asa scrie in dreapta mea acum la o ora prea devreme de dimineata (multumesc wizzair ca a modificat orarul de zbor si m-a facut sa ma trezesc astazi la 5)... noroc ca ma mangaie soarele iar ochii mi spala frumoasele peisaje montane...

revenind la calatoria abia incheiata, am constatat (facand deja un scurt bilant) ca desi Italia era doar un featuring in calea spre Maroc, aceasta a reusit sa ma cucereasca definitiv prin 2 zone - deja amintitul Bergamo si zona lacului Como.

Como este un fel de oaza de peisaje, natura si calm. Iar perla sa, Bellagio, a fost divina... Imaginati-va (pt moment pt ca vor veni si pozele) ca aveti de a face in prim plan cu un lac (cu ratuste, lebede, pescarusi si ape limpezi), casute cochete, stradute dichisite, dealuri impadurite si munti (inca) cu caciulite de zapada... totul condimentat acustic cu o liniste relaxanta si un cantec de pasarele incantator... aproape imi era rusine sa vorbesc sa nu deranjez natura si sa se opreasca din starea ei de desfatare pura.

Milano in schimb a fost precum domul sau - grandios si rece...atat...

2 comentarii:

Unknown spunea...

ce inseamna "Como este fost un fel de......

Unknown spunea...

poate in prim plan cu un lac si nu "in prim plac"